2 izb. byt 64m2 plus 3 x lodžia - Fončorda

Predaj

Popis

Ponúkam Vám na predaj veľmi zaujímavý, priestranný 2-izbový byt s 3mi lodžiami z každej miestnosti, ktorý sa nachádza v Banskej Bystrici, katastrálne územie Radvaň, miestna časť Fončorda, na ulici THK č. 3893/2, na 2. poschodí, v 11 poschodovom bytovom dome. Výmera bytu s príslušenstvom (pivnicou, ktorá je murovaná) je 64m2 plus 3 priestranné lodžie k tomu. Orientácia je vynikajúca, na SV izba a na JZ kuchyňa a izba. Výhľad je na zeleň a čo je úžasné, že oproti nestojí žiadna stavba.
Popis bytu a dispozícia:
Byt disponuje priestrannou veľkou chodbou, kde sa nachádzajú vstavané skrine na mieru. V byte sa nachádza aj špajza (komora, skladík, menší šatník) využitie podľa vlastných predstáv. Izby sú neprechodné a priestranné. Okná sú v celom byte plastové so žalúziami. Jedna lodžia má presklenie.
Jadro je murované, staršieho dáta, s rohovou vaňou, spoločné s WC. Kuchynská linka je taktiež staršia, ale plne funkčná. Podlahy sú dlažby a v izbách je laminátová (podlahy sú staršieho dáta). Na stenách je kombinácia staršej stierky a omietky. V izbe pri kuchyni je ešte jedna vstavaná skriňa na mieru.
Kúrenie je ústredné plynové s meračmi tepla na radiátoroch a varí sa na plyne. Dvere sú pôvodné.
Bytový dom je zateplený, zrekonštruovaný má 2 veľké, nové výťahy. Upratovanie spoločných priestorov zabezpečuje upratovacia spoločnosť.
Byt je obývateľný, bez tiarch, odporúčam však modernizáciu vzhľadom na to, že má už určité známky opotrebovania.
Najväčšou devízou tohto bytu je jeho lokalita, výhľad na zeleň, orientácia svetových strán, výmera, ktorá je skvelá, neprechodné izby, 3 lodžie, poschodie, 2 veľké výťahy atď... do mesta napríklad do Europa Shopping centra sa pešo dostanete do pár minút. Tak isto aj na plážové kúpalisko to máte len cez cestu a ste tam hneď. V okolí sa nachádza komplet občianska vybavenosť ako je napríklad Billa, Lidl, pošta, lekárne, rôzne iné obchody a služby, MŠ, ZŠ, kaviarne, reštaurácie, športoviská, detské ihriská, kúpalisko, zástavky MHD. V okolí je veľa zelene.
V prípade otázok, dohodnutia obhliadok ma kontaktujte kedykoľvek 24/7.
Teším sa na zavolanie a obhliadku s Vami.
Pokiaľ by ste potrebovali vieme Vám poradiť aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Máme viac ako 25 ročné skúsenosti so sprostredkovaním úverov a poistenia a je to pre Vás bezplatné. Spolupracujeme so všetkými bankami, stavebnými sporiteľňami, poisťovňami. Prevedieme Vás procesom od A po Z. Verím, že budete s nami spokojní. Všetko dobré Vám želám.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2985
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Katarína Kubincová.
Kontakt: 0907 842 785, 0903 246 649

Špecifické detaily inzerátu

ID 2985
Byty 2 izbový
TYP predaj
Vlastníctvo osobné
Úžitková plocha 64
Kúpelňa: 1
Kuchyňa: 1
Loggia: 3
Balkón: Nie
Terasa: Nie
Garáž: Nie
Špajza: Nie
Šatník: Nie
Výťah áno
Stav objektu čiastočná rekonštrukcia
Konštrukcia: panelový
Druh parkovania: verejne
Kúrenie: ústredné
Zariadenie
Pivnica: murovaná
Energetický certifikát: neuvedené
Inzerent: Realitná kancelária


Lokalita

Banská Bystrica, Banská Bystrica, Banskobystrický kraj, Slovensko
Cena dohodou
Kontaktné informácie Katarína Kubincová.
0907 842 785
Kontakt: Katarína Kubincová. 0907 842 785
Telefón:: 09..........zobraziť

Podobné nehnuteľnosti