PREDAJ - Pozemok určený na výstavbu - Domaša časť Eva, Holčíkovce Neviditeľný inzerát

Kategória

Reality / Pozemky

Popis

Ponúkame na predaj krásny pozemok pri vodnej nádrži Domaša v rekreačnej časti Eva, Holčíkovce s celkovou rozlohou 897 m². Pozemok sa nachádza len 150

Ponúkame na predaj krásny pozemok pri vodnej nádrži Domaša v rekreačnej časti Eva, Holčíkovce s celkovou rozlohou 897 m². Pozemok sa nachádza len 150 metrov od vody. Tento pozemok nie je len kúskom zeme, je to priestor pre vaše sny a plány.

Pozemok sa predáva v celku alebo aj s možnosťou parcelovania na polovicu, alebo na tretiny podľa Vašich potrieb. Inžinierske siete, elektrina a vodovod, sú k dispozícii priamo pri pozemku, takže výstavba môže začať ihneď.

Táto lokalita je ideálna pre výstavbu rekreačnej chaty a ponúka pokojné a krásne prostredie na oddych, vodné športy či iné športové záujmy. Prístup k pozemku je po spevnenej ceste čo je výhodou.

CENA
celok : 80€/m2
polovica: 90€/m2
tretina: 100€/m2

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a staňte sa majiteľom exkluzívneho pozemku na Domaši. Kontaktujte nás čo najskôr a dohodnite si obhliadku.

Maklér : Martin Žec
Mobil: 0915 882 346
Mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Špecifické detaily inzerátu

ID: 8384
TYP: predaj
Pozemky: stavebné
Vlastníctvo: osobné
Celková výmera:: 897
Cena za m2:: 80
Umiestnenie: zastavaná časť obce
Terén: rovinatý
Inzerent:: Realitná kancelária

Cena

80 € m²

Pridal

Martin Žec

Lokalita

Slovensko, Prešovský kraj, Vranov nad Topľou, Holčíkovce

Detail ponuky

Číslo ponuky: 10348
Zobrazené: 25
Pridané: 08-07-2024
Inzerát expiruje: do vymazania