3 izb. účko Javornícka č. 12

Predaj

Popis

Ponúkam Vám na predaj byt, ktorý je tesne pred dokončením, už len malé kozmetické úpravy a upratať, čo zabezpečí predávajúci. Byt je kompletne zrekonštruovaný, 3-izbový, typ Účko, v Banskej Bystrici, v časti Sásová, na Javorníckej ul. č.12. Výmera bytu s príslušenstvom je 74,10 m2 plus balkón z izby. Poschodie je 4té z 11.
Byt prešiel rozsiahlou, kvalitnou, vkusnou-modernou rekonštrukciou. Boli menené plastové okná, na oknách sú sieťky proti hmyzu, nové rozvody elektriky, vody, odpadu. Samozrejmosťou bude odovzdanie revíznej správy od elektroinštalácie.
V celom byte sú znížené stropy (technológia napínacích stropov) so zabudovaným LED osvetlením a v obývačke je aj LED podsvietenie obvodu stropu. Ovládanie svetiel je aj na diaľkové ovládanie. Stierky celý byt - farba biela. Svietidlá sú súčasťou.
V celom byte je jednotná vinylová podlaha bez prechodových líšt. Boli vymenené všetky interiérové dvere s obložením zárubní (biela farba). Nové sú aj bytové vchodové bezpečnostné dvere.
WC - závesný set, samostatné. Kúpeľňa je s podlahovým kúrením (aj v sprchovom kúte) a je s priestranným, moderným, murovaným sprchovacím kútom so sklenou stenou. Zrkadlo nad umývadlom s LED podsvietením. Priestor na umiestnenie pračky/sušičky - príprava odpad a elektrika je urobená na chodbe v rohu. Nová kuchynská linka na mieru, do tvaru L so zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, umývačka riadu široká, zabudovaná mikrovlnka, granitový drez). Varenie je na el. indukcii. Podsvietenie kuchynskej linky LED osvetlením. Izby sú neprechodné a na chodbe sa nachádza aj komora-špajza, ktorá sa môže využiť aj ako sklad alebo menší šatník.
K bytu prináleží pivnica (latková) v suteréne bytového domu.

Momentálne sa hradia v byte udržiavacie náklady, keďže byt nebol obývaný a následne sa komplet rekonštruoval, takže presné náklady nevieme určiť.
Čo sa týka bytového domu - má novú strechu, je zateplený, bytovka má dva nové, moderné, priestranné výťahy. Vchod je čistý, udržiavaný. O čistotu v bytovom dome sa stará upratovacia spoločnosť.

Za domom pod oknami sa nachádza obchod z potravinami Fresh. V blízkosti sa nachádza komplet občianska vybavenosť: obchody ako napríklad Fresh, Lidl, Tesco, Coop jednota, Bila, rôzne iné obchody a služby, fitnes, pošta, lekárne, poliklinika, rôzne športoviská, ZŠ, MŠ, zastávky autobusov MHD atď.
Blízko je aj do prírody, kde sú rôzne turistické, bežecké, cyklo trasy. Majitelia 4 nohých miláčikov majú kde chodiť na prechádzky aj dlhšie túry - ako na Bánoš, Sásovská dolina, Panský diel, Šachtičky atď.
Sásová/Rudlová má svoje krásne miesta, kto ju pozná, nedá na ňu dopustiť :)
Vieme Vám poradiť aj zabezpečiť financovanie tejto nehnuteľnosti, máme viac ako 20 ročné skúsenosti, spolupracujeme so všetkými bankami, stavebnými sporiteľňami, poisťovňami, vieme Vám zabezpečiť súdneho znalca k hypotéke a previesť Vás celým procesom od A po Z.
Tento byt vonia novotou, určite odporúčam obhliadku. Verím, že sa Vám bude páčiť.
Parkovanie je na priľahlých cestných komunikáciách a na blízku sú aj parkoviská. Parkovať sa dá.
V prípade záujmu o informácie - obhliadku ma môžete kontaktovať kedykoľvek 24/7. Ak by som hneď nezdvihla telefón, určite Vám zavolám späť.
Teším sa na obhliadku s Vami :)
Energetický certifikát bytového domu je ,,B"
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2871
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Katarína Kubincová.
Kontakt: 0907 842 785, 0903 246 649

Špecifické detaily inzerátu

ID 2871
Byty 3 izbový
TYP predaj
Vlastníctvo osobné
Úžitková plocha 74
Kúpelňa: 1
Kuchyňa: 1
Loggia: Nie
Balkón: 1
Terasa: Nie
Garáž: Nie
Špajza: Nie
Šatník: Nie
Výťah áno
Stav objektu úplná rekonštrukcia
Konštrukcia: panelový
Druh parkovania: verejne
Kúrenie: ústredné
Zariadenie
Pivnica: latková
Energetický certifikát: trieda B
Inzerent: Realitná kancelária


Lokalita

Banská Bystrica, Banská Bystrica, Banskobystrický kraj, Slovensko
Cena: 169 000 169000
Kontaktné informácie Katarína Kubincová
0907 842 785, 0903 246 649
Kontakt: Katarína Kubincová 0907 842 785, 0903 246 649
Telefón:: 09..........zobraziť

Podobné nehnuteľnosti