3-izbový v Sásovej - rezervované

Predaj

Popis

Ponúkam Vám na predaj 3 izbový byt typ Malá NKS v Banskej Bystrici, v časti Sásová, na ulici Tatranská č. 67. Výmera bytu s príslušenstvom je 62,78 m2 plus lodžia z kuchyne. Byt je vnútorný a nachádza sa na 5. poschodí zo 7-ich. Nehnuteľnosť má neprechodné miestnosti. Orientácia bytu je V/Z. Na Západ je kuchyňa s lodžiou a obývačka, na východ je spálňa a detská izba. Z bytu je nádherný, ozaj nádherný výhľad (oproti nie je v blízkosti bytový dom, vidieť okolité kopce). Byt má dostatok svetla, je slnečný. Výhodná orientácia svetových strán. Pod bytovkou je veľmi pekné detské ihrisko na vysokej úrovni a aj vodná fontána, ktoré má pravidelnú údržbu a starostlivosť. V tesnej blízkosti bytového domu je MŠ aj ZŠ (chodníčkom ste tam za 1 minútku). Hneď za domom je aj obchod Terno.
Popis bytu: V byte boli menené nové plastové okná so sieťkami proti hmyzu. Tienidlá na oknách sú klasické žalúzie a vertikálne lamely. V kuchyni je zánovná kuchynská linka v dobrom stave. Varí sa na plynovej varnej doske a elektrickej rúre. Súčasťou linky je aj umývačka riadu. Kuchyňa bola trošku predĺžená, ale neubrala veľa miesta na lodžii. Je tam dostatok miesta na relax. V celom byte sú stierky aj na stropoch a v jednej izbe (detskej) je kazetový strop. Podlahy sú taktiež menené v celom byte a to v kuchyni a chodbe je keramická dlažba a v izbách sú laminátové podlahy. Jadro je zrekonštruované – murované, kde v kúpeľni je murovaný sprchový kút. WC je samostatné. Interiérové dvere sú s obložením zárubní. V kuchyni, obývačke, kúpeľni, WC sú na mieru zasúvacie - rolldorové dvere, ostatné sú klasické dvere, s obložením zárubne. Bytové vchodové dvere sú pôvodné. V spálni ostáva veľká vkusná voľná skriňa, ktorá do priestoru padla ako na mieru. Čo sa týka elektriky bola menená v jadre a v kuchyni, z elektrickej rúry je nový elektrický prívod. Bytový dom je postavený v roku 1985 čiže bytovka má 39 rokov. Správca bytového domu je SBD BB.
Bytový dom je veľmi dobre udržiavaný, je zateplený, má novú odizolovanú strechu. Boli menené ležaté rozvody. Spoločné priestory sú novo zrekonštruované ako schodisko, čip vrátnik, schránky, plastové okná. Na pláne je výmena nového výťahu.
Súčasťou bytu je aj pivnica na prízemí bytového domu, ktorá je latková. K bytu majú ešte po dohode so susedom na polovicu jeden priestor na prízemí, ktorý je veľkosťou ako kuchyňa ????
Parkovanie je na prístupových komunikáciách, priľahlých parkoviskách. Sásovčania vedia kde sa dá a kedy - viac vysvetlím osobne ????
O čistotu bytového domu sa stará upratovacia spoločnosť.
Internet si môžete vybrať akýkoľvek, v byte je potiahnutý Orange optika.
Byt je voľný dohodou.
Verím, že byt sa Vám bude páčiť, na mňa pôsobí veľmi príjemne, je čistý veľmi dobre udržiavaný s nádherným výhľadom.
V blízkosti je naozaj všetka kompletná vybavenosť ako škôlka, škola, obchody, služby, zástavky MHD, poliklinika, lekáreň, športoviská, reštaurácie, a čo je super aj do prírody je to len na skok ( 3-4 minútky a ste na lúkach, poľnej cestičke do krásnej prírody).
Teším sa na obhliadku s Vami.
Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený.
Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie.
Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2778
Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Katarína Kubincová.
Kontakt: 0907 842 785, 0903 246 649

Špecifické detaily inzerátu

ID 2778
Byty 3 izbový
TYP predaj
Vlastníctvo osobné
Úžitková plocha 63
Kúpelňa: 1
Kuchyňa: 1
Loggia: 1
Balkón: Nie
Terasa: Nie
Garáž: Nie
Špajza: Nie
Šatník: Nie
Výťah áno
Stav objektu čiastočná rekonštrukcia
Konštrukcia: panelový
Druh parkovania: verejne
Kúrenie: ústredné
Zariadenie
Pivnica: latková
Energetický certifikát: neuvedené
Inzerent: Realitná kancelária


Lokalita

Banská Bystrica, Banská Bystrica, Banskobystrický kraj, Slovensko
Cena: 123 500 123500
Kontaktné informácie Katarína Kubincová
0907842785
Kontakt: Katarína Kubincová 0907842785
Telefón:: 09..........zobraziť

Podobné nehnuteľnosti