Predám 3-izbový rodinný dom v obci Zavar

Predaj

Popis

Ponúkam na predaj rodinný dom s veľkorysým pozemkom a samostatnou hospodárskou budovou na pozemku, v príjemnej  obci Zavar len 10 min. od mesta Trnava.

Dom bol postavený v roku 1970 z pálenej tehly, je po čiastočnej rekonštrukcii, v dobrej kondícii, s zatepleným obvodovým plášťom, komplet novou strechou (menená pred 8 rokmi) a plastovými oknami s izolačným dvojsklom.

Veľkým benefitom rodinného domu je hospodárska budova veľ. 119 m2, v súčasnosti využívaná ako autodielňa, s možnosťou ďalšieho využitia ako veľká garáž s dostatočným priestorom na uskladnenie akýchkoľvek predmetov.

Dispozícia domu je prakticky členená na 3 samostatné miestnosti - spálňa, detská izba, samostatná obývacia izba a priechodná kuchyňa, v blízkosti ktorej je priestranná komora.

Kúpeľňa je spolu s komorou prístupná zo vstupnej haly.
Toaleta je umiestnená zvlášť, vo vstupnej chodbičke. Podstrešný priestor je pochôdzny, je možné ju využívať ako pridaný úložný priestor, ktorý môže byť prebudovaný aj na podkrovné obytné priestory.

Dom má 2 vstupy - hlavný od ulice, a druhý vstup je možný zo záhrady - takže pokiaľ by ste chceli naďalej využívať hospodársku budovu pri dome na podnikateľské účely, prístup z domu je prispôsobený aj tomuto zámeru.

Samotný dom má úžitkovú plochu 128,17 m2.

Dom je podpivničený, suterén je o výmere 66,56 m2.

Celý pozemok má výmeru 696 m2 s tým, že v súčasnosti je možné dokúpiť k domu aj pozemok hneď za domom, vo výmere 648m2 za cenu 87.500,- EUR (135,- EUR/m2).

Dom s pozemkom je oplotený, predáva sa čiastočne zariadený, prípadné úplné vypratanie nehnuteľnosti je samozrejme predmetom dohody. Dom má studňu na pozemku, je však štandardne napojený na mestskú vodu aj kanalizáciu. Vykurovanie rodinného domu je zabezpečené plynovým kotlom na zemný plyn.

Medzi benefity tejto znovuobjavenej obce v tesnej blízkosti Trnavy patrí kľudná lokalita v zástavbe rodinných domov, s napojením na diaľnicu (45min. do Bratislavy), či okolitých miest s pracovnými príležitosťami.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať, budem sa tešiť na spoločnú obhliadku.


Špecifické detaily inzerátu

TYP predaj
Domy rodinné domy
Počet izieb 3 izby
Vlastníctvo osobné
Zastavaná plocha 194,73 m2
Pivnica m2: 66,56 m2
Kúpelňa: 1
Kuchyňa: 1
Loggia: Nie
Balkón: Nie
Terasa: Nie
Garáž: 1
Špajza: 1
Šatník: Nie
Podlaha parkety, PVC
Steny omietky
Okná: plastové
Kúpelňa / WC: vaňa klasická, oddelené WC
Kuchyňa linka, sporák
Vek objektu 54 rokov
Stav objektu čiastočná rekonštrukcia
Konštrukcia: tehlový
Druh parkovania: vyhradené parkovanie, garážové
Kúrenie: ústredné
Zariadenie čiastočne zariadený
Energetický certifikát: Nie je
Výhody slnečný, tiché prostredie, škola/škôlka, obchody, zástavka autobusová/MHD, zdravotné stredisko, kultúrne stredisko, zateplenie stavby
Elektrika: na pozemku
Odpady: kanalizácia, žumpa
Inzerent: Súkromná osoba


Lokalita

Zavar, Trnava, Trnavský kraj, Slovensko
Vetrová 56, 919 26
Cena: 275 000 275000 Cena dohodou
Kontaktné informácie tel. č.: +421903432071 email: dusan.lisican@gmail.com
Kontakt: +421 903 432 071
Telefón:: +4..........zobraziť
Pridal
Neregistrovaný inzerent