PREDAJ - pozemok o rozlohe 1466 m2 s chatkou Šidlovec - Prešov

Predaj

Popis

Úchvatný pozemok s chatkou a neodolateľnými možnosťami na predaj!

Ponúkame vám kúpu pozemku o rozlohe 1466 m2 na Šidlovci, s fascinujúcou možnosťou rozdelenia na dve časti. Tento pozemok nie je len kúskom zeme, je to priestor pre vaše sny a plány. Pozemok nie je stavebný, nachádza sa v záhradkárskej oblasti.

S pozemkom prichádza aj útulná chatka so súpisným číslom, ktorá vám poskytne útočisko v prírode. Či už túžite po relaxe v prírode alebo počúvať spev vtákov z terasy, táto chatka bude vaším útočiskom. Nehovoriac o tom, že vedľa nej nájdete pôvabný krb, ktorý vám prinesie teplé a atmosférické večery s rodinou a priateľmi.

Okrem toho je tento pozemok plný potenciálu a príležitostí. Má dĺžku 48 metrov a šírku 32 m. S jeho mierne svahovitým terénom a pestrou zmesou ovocných stromov a trávnatého porastu máte možnosť vytvoriť si svoj vlastný raj na zemi. Buďte tvorcami svojej vlastnej záhrady snov!

Cena za tento nádherný kúsok prírody je stanovená na 40 000 Eur pri kúpe v celku. Ak máte záujem o rozdelenie pozemku, radi sa s vami dohodneme na cenových podmienkach.

Neváhajte a dajte nám vedieť, ak by ste si chceli pozemok s chatkou pozrieť osobne.

Kontaktujte nás na telefónnom čísle: 0915 882 346 alebo cez e-mail: martin.zec@dragonreal.sk. Vaše sny o vlastnom kúsku prírody môžu začať práve teraz!


Špecifické detaily inzerátu

ID 6143
TYP predaj
Pozemky stavebné
Vlastníctvo osobné
Umiestnenie zastavaná časť obce
Terén rovinatý
Inzerent: Realitná kancelária


Lokalita

Prešov, Prešov, Prešovský kraj, Slovensko
08001
Cena: 40 000 40000
Kontaktné informácie info@dragonreal.sk
Kontakt: info@dragonreal.sk
Telefón:: 09..........zobraziť

Podobné nehnuteľnosti